ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 

Τοποθεσία / Βρείτε μας στο χάρτη

Γκελσίνη Ζωή, Ψυχολόγος
Παναγούλη 2, ΤΚ 412 22 Λάρισα 

Τηλέφωνα: 2410 535018, 6943 998047

e-mail
info@gelsini-psychologos.gr
ZGelsini.psy@gmail.com

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00-21:00

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΓΚΕΛΣΙΝΗ ΖΩΗΣ

H Ζωή Γκελσίνη σπούδασε ψυχολογία στο πανεπιστήμιο του Luton στο Ηνωμένο Βασίλειο, με εξειδίκευση στην Ψυχολογία της Υγείας (Queen Margaret University of Edinburgh). Επιπλέον, ειδικεύεται στη Γνωστική - Συμπεριφορική ψυχοθεραπεία, που εστιάζει στο πώς σκεφτόμαστε, συμπεριφερόμαστε και επικοινωνούμε στο παρόν, παρά τις εμπειρίες της παιδικής ηλικίας.

Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (Αρ. Άδειας 3542), καθώς έχουν αναγνωριστεί από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ο προπτυχιακός και μεταπτυχιακός της τίτλος.

Μετά το τέλος των σπουδών της παρέμεινε στο Εδιμβούργο, όπου εργάστηκε σε ψυχιατρική κλινική για 1 χρόνο και έπειτα σε ιδιωτικό κέντρο συμβουλευτικής και στήριξης ατόμων με ψυχικές ασθένειες, για 3 χρόνια.​

Επέστρεψε στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2007, όπου και αρχικά εργάστηκε στη ΘΕΨΥΠΑ (Θεσσαλική εταιρεία ψυχικής υγείας, περίθαλψης και αποκατάστασης), με σκοπό την ψυχο-κοινωνική εκπαίδευση ψυχικά ασθενών για την επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο. Στη συνέχεια, εργάστηκε στην Ελληνική εταιρεία νόσου Alzheimer και συναφών διαταραχών.

​Τον Ιούνιο του 2010 άνοιξε γραφείο, όπου παρακολουθεί άτομα που υποφέρουν από άγχος, κρίσεις πανικού, φοβίες, διατροφικές διαταραχές, διαταραχές προσωπικότητας, σεξουαλικές δυσλειτουργίες και προβλήματα γάμου. Παράλληλα, διδάσκει στο ΤΕΙ Λάρισας, στο τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων, το μάθημα της «Ψυχολογίας της Υγείας», καθώς και στα ΙΕΚ Λάρισας.

Η κυρία Γκελσίνη εμπλουτίζει διαρκώς την θεραπευτική της κατάρτιση και γνώση μέσω της θεραπείας της συμπόνιας και της θεραπείας αποδοχής και δέσμευσης.

Για να διασφαλίσει την ποιότητα του θεραπευτικού της έργου, λαμβάνει συστηματική εποπτεία από την Δρ. Αλεξάνδρα Χρυσάγη.